רוצים מתכון לשניצל שפשוט נטרף אצלינו? אני רק מורידה מהמחבת, וכבר לא נשאר כלום בצלחת. אבל לא נורא זה מתכון קל ומהיר, אז מכינים עוד מחבת תוך שניות.
3 חצאי חזה עוף חצויים (כך שיתקבלו 6 שניצלים)
ביצה
2 שיני שום כתוש
מעט שמן זית
כפית פפריקה מתוקה
כפית פפריקה חריפה
מעט כורכום
מעט כמון
מלח
פרורי לחם
כף שומשום
שמן לטיגון
אופן הכנה:
- טורפים את הביצה ומוסיפים שמן זית, שום, את כל התבלינים.
- משרים את השניצלים בתערובת הביצה לכ-30 דקות
- מערבבים את פירורי הלחם והשומשום וטובלים בהם את השניצלים
- מטגנים על מחבת חם מאוד עד להזהבה
בתאבון!!!
/ // / / / / / / /// / // // / / / / / / /// / // // / / / / / / /// / // // / / / / / / /// / // // / / / / / / /// / // // / / / / / / /// / // // / / / / / / /// / // // / / / / / / /// / // // / / / / / / /// / // // / / / / / / /// / // // / / / / / / /// / // // / / / / / / /// / // // / / / / / / /// / // // / / / / / / /// / // // / / / / / / /// / // // / / / / / / /// / // // / / / / / / /// / // // / / / / / / /// / // // / / / / / / /// / // // / / / / / / /// / // // / / / / / / /// / // // / / / / / / /// / // // / / / / / / /// / // // / / / / / / /// / // // / / / / / / /// / // // / / / / / / /// / // // / / / / / / /// / // // / / / / / / /// / // // / / / / / / /// / // // / / / / / / /// / // // / / / / / / /// / // // / / / / / / /// / // // / / / / / / /// / // // / / / / / / /// / // // / / / / / / /// / // // / / / / / / /// / // // / / / / / / /// / // // / / / / / / /// / // // / / / / / / /// / // // / / / / / / /// / // // / / / / / / /// / /
פוליסמן אולגה